• HOME

Exhibition & Experience

  • · Date: 2019.05.24(Fri)~25(Sat)13:00~19:00
  • · Place: Seoul Plaza

Exhibition

- Live custom Hybrid Oak
- FP9 Pedal
- Recording Custom Snae drum

· DTXperience DAY

Experience

· 8-bit Rhythm Master Lesson in 3 Minutes

Show

· Special performance of Yamaha drummer

Exhibition

Experience

· Simple drum class that you can play right away “I am drummer too”

· Busking zone

Show

· Special performance of Cosmos drummer

Experience

· I’m a Drummer

Experience

· ATV Drum mannia

- Drum playing experience program using software

Show

· Kaneko natsuki

- KANEKO NATSUKI
Kaneko Natsuki is a new female drummer in Japan. She is a full-time drummer for Takagi reni, a member of Clover Z. She will play Japanese famous animated theme songs and BTS songs.

Exhibition

· Display of all the lines of Ludwig drums

Experience

· Free Photozone
(Provide instant photos)

Show

· Ludwig Artist Drum Show

Experience

· Playing Cajón
Musical instrument production

Show

· Playing Ukulele , Ocarina and Cajón Performance

프로그램 시간표

1교시 12:00 ~ 12:30 Acoustic performance (30 minutes)
12:30 ~ 12:50 JoyPoly performance (20 minutes)
12:50 ~ 13:20 Workshop (30 minutes)
13:20 ~ 14:00 Musical instrument experience (40 minutes)
2교시 14:00 ~ 14:30 Acoustic performance (30 minutes)
14:30 ~ 14:50 JoyPoly performance (20 minutes)
14:50 ~ 15:20 Workshop (30 minutes)
15:20 ~ 16:00 Musical instrument experience (40 minutes)
3교시 16:00 ~ 16:30 Acoustic performance (30 minutes)
16:30 ~ 16:50 JoyPoly performance (20 minutes)
16:50 ~ 17:20 Workshop (30 minutes)
17:20 ~ 18:00 Musical instrument experience (40 minutes)
서울드럼페스티벌 사무국 : 서울특별시 중구 덕수궁길 15, 4층 문화예술과 | TEL : 070-7462-1109
Copyright 2019 SEOUL DRUM FESTIVAL. All rights reserved.